вторник, 10 декабря 2013 г.

8 produktiivsuse seadust

Leidsin Narva uudisportaalist huvitava ja kasuliku artikli sellest, kuidas teha kõik oma tegevused produktiivsemaks ja saavutada edu. Seal oli esitatud 8 soovitusi, mida mina tahaksin käsitleda oma praeguses postituses.

1.Ära kahtle
See on päris tõsi, et enamik meist lihtsalt kardab midagi alustama. Tuleb minna kui võimalik kiiresti plaanidest tegevustele.

2.Alusta pisiasjadest
Kui ideed on meil pea sees, me tavaliselt mõtleme liiga globaalselt, mille tagajärjel ilmub niisugune loomingukriis. Muuda suured plaanid pisikisemaks ja kiiresti elluviivamaks.

3.Prototüüp
Kõik edukad inimesed arvavad, et protatüüp on võti edukale ümber tegemisele mitte heast ideest heale. Ära pööra tähelepanu altminekutele, tee järeldused, proovi uuesti.

4.Pane enne projekti lihtsamaid eesmärke ja tule nendele sagedamini tagasi 
Ühe projekti tegemas me tootme ideed juba teise jaoks. See muudab esimese projekti tegemist ebatähtsamaks , me ei saa keskenduda. Sellepärast enne iga projekti on vaja kujundada konkreetseid etappe ning pidevalt neid läbi vaadata.

5.Töö projekti üle kindlasti iga päev
Äärmiselt oluliselt on toetada iga päev seda liikumisjõudu. See on nagu sportimises: iga päev trennimas on üldse lihtsam koormust taluda.

6. Järgi režiimi
Oma viimastes memuaarides "What I talk about When I talk about running" Haruki Murakami kirjutas sellest, et range päevakava järgimine on tema elamusrikka loomingujõudluse peamiseks põhjuseks.

7.Jaga pikaajalisi projekte väiksemateks osadeks ja faasideks
Nii projekt paistab rohkem sooritatuna ja kogu projekti jooksul te saate rahu ja väikeseid auhindu oma töö eest.

8.Õpeta öelda "ei"
Kui on juba mingi progress, ei ole soovitatav rututa seda lõpetada või pidutseda selle lõppu.  On vaja osata öelda "ei, mina pole veel lõpetanud ja kõike ära teinud".

Lisa sellele nimikirjale aega ja püüdlikkust ja edu on Sul taskus!



Комментариев нет:

Отправить комментарий